מרכיבים
2 פרוסות לחם לבן או חלה
כף חמאה
2 ביצים
מלח גס
2 כפיות קרם פרש (אם רוצים להתפנק והילדים זורמים)
אופן ההכנה
- יוצרים חור במרכז הפרוסות באמצעות כוס.
- במחבת כבדה מחממים כף חמאה עד שנמסה ומכסה את פני המחבת.
- מטגנים את שתי הפרוסות, עד שמזהיבות בצד התחתון. הופכים.
- שוברים את הביצים ומניחים בזהירות בתוך החורים שבפרוסות. מכסים את המחבת ומטגנים מס׳ דקות עד שהביצים עשויות לפי איך השהילדים אוהבים (שלי אוהבים שהחלמון קצת רך ואפשר לטבול בו עוד לחם).
- מעבירים לצלחות, בוזקים מעט מלח גס, ואם מחליטים להתפנק, מוסיפים גם קרם פרש.
עוד מתכונים קלילים לילדים:
משה בתיבה – המתכון הקלאסי
קאפקייקס שוקולד עם ציפוי אלוהי
הפנקייק הכי אווריריים שאי פעם אכלתם