2 כוסות מים קרים
2 אבוקדו בשלים, חצויים, מגולענים וקלופים (אני הכי אוהבת זן אס)
2 מלפפונים, חתוכים לקוביות
כוס עלי כוסברה (או פטרוזיליה אם אתם מהנמנעים)
מיץ מליים אחד או חצי לימון (ליים הולך נהדר עם אבוקדו, אז אם זאת העונה זה הכי טוב)
2 כפות שמן זית
1/2 בצל קצוץ גס
3 שיני שום
1 פלפל ירוק חריף, חצוי ומנוקה מגרעינים (אלא אם אתם אוהבים חריף)
1.5 כפיות מלח
קורט פלפל שחור
כוס קוביות קרח
לקישוט
עגבניה קצוצה דק
פלפל ירוק חריף קצוץ דק
בצל סגול קצוץ דק
עוד מתכונים קלילים:
סלט קפרזה מהאגדות עם רוטב בלסמי מצומצם
סלט תירס בריא ומהיר עם מוצרלה או פטה