כשהתירס בשיא העונה כמו עכשיו, יש מעט מאוד דברים טעימים יותר מגרגרי תירס טריים. בסלט, בטורטייה, במאפינס, בפולנטה – איפה שרק תרצו, הוא המלך.
אם אתם מוצאים את מלאכת חילוץ הגרעינים קצת מעייפת, הגאדג'ט הזה הוא בשבילכם. הוא אמנם נראה כמו תחנת חלל, אבל הוא עושה משהו הרבה יותר חשוב, ובהרבה פחות זמן. מעבירים אותו על הקלח מלמעלה למטה, והזהב הצהוב מחכה לכם בתוך כלי הקיבול. פשוט גאוני.
מה עושים עם גרגרי תירס טרי? הנה כמה רעיונות
סלט מקסיקני של קינואה ותירס צלוי
ארפה (פיתה מוונצואלה) ממולאת בתירס טרי ועגבניות