שניצלים לא חייבים להיות עשויים עוף או עגל, ואפילו לא חייבים לטגן אותם בשביל ליהנות מהפריכות המנחמת שעוטפת את הבשר הרך. המתכון הפשוט הזה יוכיח לכם שגם טבעונים יכולים ליהנות משניצל טופו, ואפילו לחסוך בכמויות השמן
מרכיבים
300 גרם טופו מוצק
כף קורנפלור
1/2 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מניחים את לבנת הטופו על גבי נייר סופג, ומניחים מעליו חפץ כבד כדי שיגיר נוזלים במשך רבע שעה – חצי שעה.
פורסים את הטופו למלבנים בעובי 2 ס"מ.
מערבבים בקערה את הקורנפלור, המלח והפלפל, ומוסיפים לה את נתחי הטופו. מערבבים ומצפים אותם היטב בתערובת היבשה.
מניחים בתבנית על גבי נייר אפייה, ואופים בתנור למשך כ-25 דקות, עד שהנתחים מזהיבים.