ברבים ממטבחי אסיה, אורז דביק הוא תחליף מקובל ללחם. אם אתם נמנעים מגלוטן, או סתם רוצים להרגיש חלק מהיבשת שלנו, נסו את המתכון הקליל הזה, שהכי כיף לאכול ביד
מרכיבים
2 כוסות גרגירי אורז ארוכים
אופן ההכנה
שוטפים את האורז היטב. מומלץ להשרות כשלוש שעות לפני הבישול.
מרתיחים מים בסיר ומניחים עליו את האורז על גבי מסננת.
מאדים את האורז עד שהגרגירים הופכים רכים.
לחלופין, ניתן גם לבשל את האורז עם כפית שמן במשך כ-12 דקות, כאשר ממלאים את המים עד שיעלו במעט מעל קו האורז שבסיר.