מרכיבים
225 גרם אטריות אורז יבשות
450 גרם שרימפס קפוא
רבע כוס מיץ לימון
3 כפות רוטב סויה
1 כף רוטב דגים
1 כף סוכר חום
2 כפות שמן זית
1 ביצה (הטבעונים יכולים לוותר)
2 גזרים קלופים ומגורדים
8 גבעולי בצל ירוק
2 שיני שום כתושות
2 כפות בוטנים כתושים
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
- מבשלים את אטריות האורז לפי הוראות היצרן.
- מערבבים בקערה את מיץ הלימון, רוטב הסויה ורוטב הדגים.
- מחממים במחבת עמוקה או ווק את השמן ומוסיפים את השרימפס. מקפיצים עד קבלת צבע ורוד (בערך שתי דקות).
- מוסיפים את את השום, הגזר והבצל הירוק. כעבור חמש דקות מוסיפים את האטריות ואת תערובת הרטבים.
- מערבבים היטב במשך כשלוש דקות עם ביצה. אם האטריות נראות יבשות ניתן להוסיף גם רבע כוס מים.
- מגישים עם בוטנים כתושים ולימון חצוי. ניתן להוסיף גם נבטים.
רוצים עוד מתכונים כמו של הג'ירף?
המתכונים הכי טובים של מסעדת ג'ירף באתר לבשל כמו שף
לא אוכלים שרימפס? קבלו שתי וריאציות נוספות לפאד-תאי, ובונוס סלטי:
פאד תאי עוף כמו בתאילנד
קל ובריא: פאד תאי טופו
סלט תאילנדי מרענן
#תגיות