מרכיבים
20 עוגיות אוריאו / כל עוגיית שוקולד אחרת עם מילוי קרמי
120 גרם שמנת מתוקה
400 גרם שוקולד חלב
1 כף שמן צמחי
אגוזים טחונים/קוקוס/כל ציפוי אחר שאתם אוהבים
אופן ההכנה
- ערבבו את העוגיות במעבד מזון מעט, עד לקבלת חתיכות גסות. הוסיפו את השמנת והמשיכו לערבב עד שלא יהיו בתערובת חתיכות גדולות מדי של עוגיות.
- בעזרת הידיים, ורצוי גם בעזרת הילדים, צרו כדורים קטנים, הניחו על תבנית ושימו בפריזר לחצי שעה.
- המיסו את השוקולד והשמן במיקרו (במקטעים של 30 שניות).
- טבלו את הכדורים בשוקולד המומס ולאחר מכן טבלו אותם מיד בציפוי שבחרתם.
- החזירו לתבנית ושימו בפריזר לעוד כשעה.
- מומלץ לשים את הכדורים על מקלות עץ ולהפוך אותם לסוכריית שוקולד פוטוגנית על מקל.
עוד מתכונים שרצוי להכין עם הילדים:
ברד זריז ומרווה באיזה טעם שרוצים
חצאי ביצים קשות ממולאות
גלגלי פיצה נפלאים שכל המשפחה טורפת