בלי ביצים ובלי אפייה, קבלו מתכון לפנקוטה נפלאה שתשמש קינוח מרענן לארוחה איטלקית מנצחת. הטוויסט כאן הוא כמובן המנגו, שלוקח את הקלאסיקה האיטלקית לאזורים הטרופיים
מרכיבים
2 מנגו
1 ורבע כוסות שמנת מתוקה
1 כוס חלב
4 כפיות ג׳לטין או אבקת אגר אגר
חצי כוס סוכר
חצי כפית תמצית וניל
אופן ההכנה
המיסו את הג׳לטין עם מים.
קלפו את המנגו ורסקו אותם במיקסר.
ערבבו את השמנת, החלב והסוכר על אש קטנה עד לרתיחה עדינה, כשהסוכר נמס לחלוטין.
חממו את הג׳לטין/אבקת האגר אגר המומסת עם תערובת השמנת וצננו לחמש דקות. לאחר מכן ערבבו עם המנגו ותמצית הווניל.
שימו את התערובת בכלי ההגשה והניחו במקרר לחמש שעות.
לפני ההגשה קשטו בפרוסות מנגו טריות, בסוכר חום או בעלי מנטה.