1 כוס אורז
כף שמן זית
מלח
300 גרם טופו
מעט שמן קנולה
2 כוסות אפונה עדינה קפואה, חלוטה במים רותחים
כפית קורנפלור
חופן שומשום
2 גבעולי בצל ירוק קצוץ
מיץ מ-1 תפוז
מיץ מ-½ לימון
4 כפות רוטב סויה
2 כפות שמן זית
כף חומץ אורז
כפית שמן שומשום
כף דבש או סילאן
מעט צ'ילי גרוס
בסיר קטן מביאים לרתיחה כוס אורז עם 2 כוסות מים, כף שמן זית, ומעט מלח. מבשלים מכוסה על אש קטנה כ-20 דקות, ומורידים מהאש לכ-10 דקות נוספות עם מכסה סגור.
בזמן שהאורז מתבשל חותכים את קוביית הטופו ל-3 מלבנים. מניחים אותם זה לצד זה על גבי נייר סופג, עוטפים ומניחים מעל משהו כבד, כמו משטח חיתוך מעץ, כדי שהטופו יגיר נוזלים כ-20 דקות (כך הוא יספוג יותר טעם). קוצצים את הטופו לקוביות בגודל 3 על 3 ס"מ.
מערבבים את כל חומרי הרוטב.