מרכיבים
1 חבילת רביולי קפוא (כ-22 חתיכות)
250 גרם חמאה
1 כף בצל שאלוט קצוץ
1 כפית גרידת לימון
2 כפות מיץ לימון טרי
2 כפות בזיליקום קצוץ
שליש כוס גבינת פרמזן מגורדת
אופן ההכנה
- בשלו את הרביולי בסיר גדול לפי הוראות ההכנה של היצרן.
-
בינתיים המיסו בחום בינוני את החמאה ביחד עם השאלוט, גרידת הלימון, הבזיליקום ומיץ הלימון.
- בשלו כשלוש דקות, עם מלח ופלפל לפי הטעם.
-
ערבבו את הרביולי עם החמאה בעדינות. הגישו מיידית עם גבינת פרמזן מגורדת ובזיל טרי קצוץ.
עוד מתכונים קלים מארץ המגף:
פסטה עם עגבניות שרי צלויות ואפונת גינה
סלט פסטה עם ירקות שרופים ופטה
ארנצ׳יני – כדורי אורז וגבינה מטוגנים ומושלמים