מרכיבים
500 גרם חזה עוף, חתוך לרצועות
שמן קנולה לטיגון
2 ביצים
2 כפות רוטב סויה
1 כפית חרדל
חצי כוס קמח
כוס של חטיף בייגלה עם מלח (של אסם או מה שאתם אוהבים)
אופן ההכנה
-
במחבת גדולה מחממים שמן בגובה 2-3 ס"מ.
- בצלחת עמוקה טורפים את הביצים עם סויה וחרדל.
- בצלחת נוספת שמים את הקמח.
- במעבד מזון או בלנדר טוחנים את הבייגלה, אבל לא יותר מדי. אנחנו רוצים להגיע למרקם של שבבים – אחד מעל פירורים. מעבירים לצלחת.
- כשהשמן רותח מצפים מחצית מנתחי העוף בקמח, מעבירים לתערובת הביצים ומשם לציפוי בצלחת הבייגלה.
- מעבירים בזהירות למחבת ומטגנים עד שזהוב. מעבירים באמצעות כף מחוררת לנייר סופג.
- חוזרים על הפעולה עם החצי השני של נתחי העוף.
עוד כמה מתכונים שמטריפים ילדים:
ארנצ׳יני – כדורי אורז וגבינה מטוגנים ומושלמים
גלגלי פיצה נפלאים שכל המשפחה טורפת
קאפקייקס שוקולד עם ציפוי אלוהי
אשמח מאד למתכונים עבור ילדים בררניים שאוכלים רק אוכל של "ילדים".תודה מראש
על האש! גם לי יש בררן אחד כזה בבית, ואני לגמרי מבין אותך 🙂