מרכיבים
225 גרם אטריות אורז יבשות
רבע כוס מיץ לימון
3 כפות רוטב סויה
1 כף רוטב צ׳ילי
1 כף סוכר חום
2 כפות שמן זית
1 ביצה (הטבעונים יכולים לוותר)
1 חבילת טופו
2 גזרים קלופים ומגורדים
8 גבעולי בצל ירוק
2 שיני שום כתושות
2 כפות בוטנים כתושים
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
- מבשלים את אטריות האורז לפי הוראות היצרן.
- מערבבים בקערה את מיץ הלימון, רוטב הסויה ורוטב הצ׳ילי.
- מחממים במחבת עמוקה או ווק חצי כפית שמן וצורבים פרוסות טופו עד השחמה (בערך שבע דקות לכל צד).
- מוסיפים את יתר השמן, וכן את השום, הגזר והבצל הירוק. כעבור חמש דקות מוסיפים את תערובת הרטבים, ואחריה את האטריות. מערבבים היטב במשך דקה או שתיים (ניתן לערבב גם עם ביצה).
- מגישים עם בוטנים כתושים ולימון חצוי.
רוצים עוד מתכונים של ג'ירף?
המתכונים הכי טובים של מסעדת ג'ירף באתר לבשל כמו שף
רוצים עוד מתכונים אסיאתיים קלים וטעימים שישלימו לכם את הארוחה?
סלט קינואה, מלפפון וגזר
קוקטייל סאקה וסודה עם ליים
#תגיות