אפשר לקרוא לזה ביצים רוסיות, ביצים ממולאות או איך שתרצו, אבל זה יישאר אותו מתכון קל ואהוב שגם ילדים מתים עליו: חצאי ביצים קשות, ממולאות תערובת חלמון ומיונז. אם מכינים עם הילדים אפשר להכין מהביצים דמויות ידידותיות
מרכיבים
6 ביצים
רבע כוס מיונז
כפית חומץ יין
כפית חרדל
קורטוב מלח
פלפל
אופן ההכנה
בשלו את הביצים וצננו אותן היטב.
קלפו את הביצים בזהירות תחת זרם של מים קרירים. חצו את הביצים וסדרו על נייר מגבת.
באמצעות כפית רוקנו את הביצים מהחלמונים ובקערה בגודל בינוני מעכו אותם ביחד עם המיונז, החומץ, החרדל, המלח והפלפל. ערבבו היטב.
סדרו את התערובת בתוך החלבונים וקשטו עם עשבי תיבול או מחית עגבניות.
אם רוצים להגדיל ראש, אפשר גם ליצור מהביצים דמויות חמודות, כמו בתמונה: