נמאס לכם מעוד ערב של הזמנת פיצה? לילדים, לאורחים או סתם כדי לרענן את ארוחת הערב: מתכון לפיצה מגולגלת וטעימה שתמיד עובד. אחר כך קשה לחזור למשולשים של דומינוס
מרכיבים
500 גרם בצק לפיצה
חצי כוס רוטב פיצה
2 כוסת גבינת מוצרלה מגורדת
1 כף גבינת פרמזן מגורדת
עלי בזיליקום להגשה
אופן ההכנה
מקמחים את משטח העבודה ויוצרים משולש גדול של בצק. עליו מפזרים באופן שווה את רוטב הפיצה ואת גבינת המוצרלה (כשמונים אחוזים מהכמות).
חותכים לעשר חתיכות, מגלגלים ומכסים עם רדיד אלומיניום למשך עשרים דקות.
מחממים תנור ל-180 מעלות. מניחים את הרולים, עדיין עם הכיסוי, ואופים למשך עשרים דקות.
מסירים את רדיד האלומיניום ואופים לעשרים דקות נוספת. מפזרים את יתר המוצרלה ואת גבינת הפרמזן ואופים לשלוש דקות נוספות.