מתכון פשוט, בלי התחכמויות, שנותן לבשר העוף העסיסי לעשות את העבודה ועם זאת משדרג אותו פלאים. נסו לשים את היד על עוף בלי אנטיביוטיקה, או אורגני, כי ההבדל בהחלט מורגש. וכמובן שגם ילדים עפים על זה
מרכיבים
2 כפיות שמן זית
4 נתחי חזה עוף ללא עור
1 לימון חצוי
מלח
פלפל שחור
רבע כוס פטרוזיליה טרייה
אופן ההכנה
מחממים מראש גריל או מחבת פסים על אש גבוהה.
משמנים את חזה העוף בשמן זית ומתבלים בלימון, במלח ובפלפל.
מניחים על הגריל לשלוש דקות לכל צד.
מנמיכים את עוצמת הגריל ומוסיפים פרוסות לימון. צולים לעוד שלוש דקות על כל צד.