להביא את פריז הביתה: מתכון שאי אפשר לטעות בו לעוגיות מקרון פוטוגניות במילוי שוקולד, שילכו מצוין לצד הקפה, כקינוח אלגנטי לארוחת ערב או כממתק משודרג לילדים
רכיבים
2 כוסות אבקת סוכר
1 כוס קמח שקדים
3 כפות אבקת קקאו טבעית
רבע כפית מלח
3 ביצים גדולות
קורטוב קרם טרטר
3 כפות סוכר
לגנאש
140 גרם שוקולד מריר
חצי כוס שמנת מתוקה
2 כפות חמאה לא מומלחת בטמפרטורת החדר, חתוכה לקוביות
אופן ההכנה
סדרו שני דפי אפייה ושקית זילוף עם פתח של חצי אינץ׳.
שימו את אבקת הסוכר, קמח השקדים, אבקת הקקאו והמלח במעבד מזון. עבדו במשך כ-30 שניות עד קבלת תערובת אחידה.
צרו מרנג, עם הקצפת חלבוני הביצים במהירות נמוכה במיקסר (כשלושים שניות) ולאחר מכן הוסיפו את קרם הטרטר והגבירו למהירות בינונית למשך כדקה. הוסיפו את הסוכר עד שיהוך לחלק מהתערובת (עוד כדקה, אך לא יותר מדי).
ערבו את המרנג עם התערובת היבשה באמצעות כף גומי. הפסיקו לערבב כאשר הגוון הלבן של החלבונים ייעלם לחלוטין.
העבירו את התערובת לשקית הזילוף. צרו באמצעותה על שני ניירות אפייה כ-25 עיגולים בקוטר 2.5 סנטימטרים (בכל אחד מהניירות). תנו להם לנוח על התבנית כחצי שעה בטמפרטורת החדר.
אפו ב-180 מעלות, כל נייר בתורו. אפו לשבע דקות ואז סובבו את התבנית לשבע דקות נוספות.
לגנאש
שימו את השוקולד (בשבבים, קצוץ) בקערה.
במקביל חממו את השמנת על עד כמעט רתיחה ואז ערבבו עם השוקולד. הוסיפו את החמאה וצננו כחצי שעה במקרר.
סדרו את הגנאש בתוך שתי פרוסות המקרון והניחו במקרר למשך 24 שעות לפחות לפני ההגשה.
המתכונים מהממים וברורים!!!!!!!!!