מכירים את שקיות התפודים הקטנים של תפוחי האדמה למיקרו? לפני שנתיים גילינו שהם עובדים הכי טוב דווקא בתנור! ומאז הם הפכו למנת התוספת שלנו בכל ארוחת שישי. משום שתפוחי האדמה קטנים, הם גם מוכנים בתוך חצי שעה. פשוט נשנוש מושלם.
שקית תפוחי אדמה למיקרו
שמן זית
1 בצל
כפית אורגנו
מלח גס ופלפל שחור
מחממים תנור ל-250 מעלות.
שופכים את תפוחי האדמה הקטנים לתוך תבנית (ששש, אל תגלו להם שהם לא הולכים למיקרו).
מוסיפים בצל חתוך לרבעים, מוסיפים שמן זית ומערבבים כך שהשמן יעטוף את התפודים.
מפזרים מלח גס, מעט פלפל ואורגנו. מערבבים שוב ומכניסים לתנור לצליה בחום גבוה.
טיפ: כדאי לערבב את התפודים פעם או פעמיים במהלך הצליה.