מרכיבים
שמן קנולה
תפוח אדמה גדול, חתוך לקוביות קטנות מאוד
פלפל אדום, חתוך לקוביות קטנות מאוד
1 שן שום קצוצה דק
4 ביצים
4 כפות חלב
מלח ופלפל שחור
אפשרויות מילוי: פרוסות גבינה צהובה, פטה מפוררת, פרוסות פסטרמה, צ'דר מגוררת, או כל רעיון אחר שבא
רוצים להכין בבית מנות של שפים?
המתכונים הכי טובים מרחבי הרשת של השפים והמסעדות המובילים בישראל מחכים לכם באתר לבשל כמו שף
אופן ההכנה
- במחבת טפלון מחממים 2 כפות שמן על אש בינונית. מוסיפים את קוביות תפוח האדמה ומשחימים בסבלנות תוך כדי ערבוב כ-5 דקות. מוסיפים את הפלפל ל-5 דקות נוספות, תוך כדי ערבוב. בדקה האחרונה מוסיפים את את שן השום הקצוצה. מורידים מהאש.
- בקערה גדולה טורפים את הביצים והחלב היטב. מוסיפים לבלילה את הירקות מהמחבת, מלח ופלפל שחור לפי הטעם, ומערבבים.
- מוסיפים למחבת 2 כפות שמן על אש גבוהה. יוצקים למחבת חצי מתערובת הביצים והירקות. אחרי 2 דקות מניחים איזה מילוי שרוצים כיד הדמיון הטובה עליכם, ומכסים בשאר התערובת. מכסים את המחבת בצלחת גדולה, מנמיכים מעט את האש ומבשלים 5 דקות נוספות.
- כשהצד העליון נקרש כמעט לגמרי, הופכים את החביתה לצלחת, ומחזירים אותה למחבת לחצי דקה ולא יותר, ומחזירים לצלחת. חביתת הסנדוויץ' שלכם מוכנה, ותהיה טעימה גם קרה למחרת.
#תגיות