1 כוס חיטה, שטופה ומסוננת
חצי כרוב
שמן זית
מלח גס ופלפל שחור
1 כפית חומץ
1 פלפל צ׳ילי חריף
מיץ מלימון אחד
כפית דבש
2 גבעולי בצל ירוק קצוצים
שמים את החיטה בסיר עם הרבה מים (ללא מלח), ומביאים לרתיחה. מבשלים על אש נמוכה כ-30 דקות, עד שהחיטה מתרככת. מסננים משארית הנוזלים ומניחים בצד.
בינתיים צולים את הכרוב. מחממים מחבת פסים עם מעט שמן זית. חותכים את חצי הכרוב לפרוסות בעובי 1 ס״מ ומניחים על המחבת. יוצקים על נתחי הכרוב שמן זית וכפית חומץ, וזורים מלח ופלפל שחור. צולים עד שהכרוב משחים משני הצדדים.
קוצצים את הכרוב הצלוי דק, ומערבבים בקערה עם החיטה המבושלת ופלפל צ׳ילי קצוץ לרצועות.
מערבבים בקערה מיץ לימון, 2 כפות שמן זית וכפית דבש, ויוצקים על הסלט בעודו חם. מקשטים בבצל ירוק קצוץ ואוכלים מיד.