מתכון לאוהבי הסחוג הביתי. הוא טרי, פשוט להכנה ובריא מאוד. היתרון הגדול בהכנה ביתית, מלבד הטריות, הוא שתוכלו לשלוט במידת החריפות כך שיהיה בדיוק כמו שאתם אוהבים
מרכיבים
צרור כוסברה גדול
3 שיני שום טרי
3 פלפלים ירוקים חריפים
שליש כוס שמן זית
מלח
אופן ההכנה
קודם כל, שמים כפפות גומי או ניילון.
מפרידים את עלי הכוסברה ומכניסים למעבד המזון.
קולפים את שיני השום ומכניסים למעבד המזון.
קוצצים גס את הפלפלים הירוקים, משאירים את הגרעינים והקוץ בחוץ, ומכניסים למעבד המזון.
טוחנים את כל המרכיבים בפולסים קצרים ומוסיפים שמן זית ומעט מלח תוך כדי.
טועמים ומתקנים.
הסחוג יכול להישאר במקרר עד חודש (אבל יגמר הרבה לפני:)