ה״פיצהפיתה״ היא 100% המצאה ישראלית, עוד לא פגשנו ילד שלא ישמח לפיצהפיתה בארוחת הערב ומבחינת ההורים זה כמובן מושלם, מדובר במתכון הכי פשוט באתר, 5 דקות וכולם מבסוטים. רק מה שלא יהיה, אל תראו את המתכון לאיטלקים
מרכיבים
פיתה
קטשופ
גבינה צהובה (גבינה כמו עמק/נועם/גלבוע יעשו את העבודה)
תוספות אפשריות:
זיתים ירוקים
גמבה
בצל
אופן ההכנה
מחממים את התנור או הטוסטר לחום של 180 מעלות, חשוב שהחום יהיה מלמטה ומלמעלה באופן אחיד.
חוצים את הפיתה לשני חלקים עגולים. פשוט נועצים סכין בחיבור בין שני חלקי הפיתה ומפרידים אותם.
מניחים את שני חלקי הפיתה על תבנית כשהחלק הפנימי כלפי מעלה.
מורחים שכבה דקה של קטשופ, ומעליה מפזרים את הגבינה או פשוט מניחים פרוסות.
לאחר מכן מפזרים את התוספת שבחרתם ומכניסים לתנור לכ-5 דקות או עד שכל הגבינה נמסה והפיתה עצמה משחימה ובדרך להיות טוסט.