

1/2 כרוב סגול, קצוץ לרצועות דקות
2 גזרים, קלופים וקצוצים לרצועות דקות או מגוררים גס
1 קולרבי, קלוף וקצוץ לגפרורים
1 תפוח עץ ירוק, קלוף ומגולען, חתוך לקוביות קטנות
לרוטב:
1/3 כוס מיונז (הכי טוב מיונז ביתי כמובן)
כף סוכר
כף חומץ תפוחים או הדרים
מיץ מחצי לימון
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
עוד סלטים קלאסיים:
סלט סלק חי, מרענן ועוקצני לימי הקיץ החמים
סלט גזר עם פקאנים קלויים בחמאה
סלט כרוב לבן חמצמץ וטעים כמו של דוכן פלאפל
רוצים רעיונות מהמקצוענים?
המתכונים הכי טובים של השפים והמסעדות המובילים בישראלים מרוכזים במקום אחד, באתר לבשל כמו שף