ברוסקטה בצל ועגבניות. מתכון מושלם לכל ארוחה
25דק | מספר מנות: 3
כמה פשוט, ככה טעים: המתאבן האיטלקי שאף פעם לא מאכזב בגרסה הקלאסית
מאת: אהרוניכמה פשוט, ככה טעים: המתאבן האיטלקי שאף פעם לא מאכזב בגרסה הקלאסית
מאת: אהרוני
פרוסות לחם עבות
2 כפות שמן זית
25 גרם בצל סגול קצוץ
75 גרם עגבניות קלופות וקצוצות
1 כף פטרוזיליה קצוצה
מלח ופלפל שחור
חממו במחבת גריל את פרוסות הלחם עם שמן זית (או לחלופין, בחום 180 מעלות בתנור) עד לקבלת צנים פריך.
ערבבו בקערה בצל סגול ועגבניות עם כף שמן זית. ניתן לטגן קודם את הבצל לקבלת גוון מקורמל.
מיד לפני הגשה שימו שכבה נאה של תערובת הבצל והעגבניות על הלחם, פזרו את הפטרוזיליה ובזקו מלח ופלפל לפי הטעם.