חממו תנור ל-180 מעלות. שמנו בעדינות שמונה עיגולים וסדרו את הטבעות של המיני-טארטים (אותן תסירו לאחר מכן).
ערבבו במעבד מזון את הקמח, אבקת הסוכר והפיסטוקים במשך כדקה. לאחר מכן הוסיפו למעבד את החמאה ותנו 6 עד 8 פולסים. שימו כ-4 כפות מן התערבות כבסיס של טבעות הטארטים שעל התבנית.
אפו עד השחמה עדינה, בין 15 ל-20 דקות. לאחר מכן הסירו את הטבעות וצננו לחצי שעה.
ערבבו את גבינת השמנת במיקסר, והוסיפו את גרידת הלימון, מיץ הלימון והסוכר.
לאחר מכן הוסיפו את השמנת המוקצפת. שימו כ-5 כפות מן התערובת על בסיסי הטארטים האפויים.
עטפו בניילון נצמד וצננו במשך 4-24 שעות.
הוסיפו את התותים החתוכים לפני ההגשה ובזקו מעליהם מעט סוכר.