

תחתית בצק
100 ג' חמאה
2 חלמונים (שומרים חלבונים להקצפה)
1/4 כוס סוכר
1.5 כוסות קמח
1.5 כפית אבקת אפיה
תערובת הגבינה
750 ג' גבינה לבנה (אפשר לסנן בחיתול לילה קודם למרקם סופי דחוס יותר)
1.5 גביע שמנת חמוצה
4 חלמונים (שומרים חלבונים להקצפה)
1/2 כפית תמצית וניל
1/2 כוס סוכר
3/4 כוס קמח
3/4 כפית אבקת אפיה
גרידת לימון (לא חובה)
קצף
6 חלבונים
1/2 כוס סוכר
עוד מתכוני גבינות נפלאים לשבועות:
מאפה שושנים ריחני וחגיגי מבצק פילו, תרד וגבינה
פונדו גבינה מפנק גם ללא צורך בסיר פונדו
לחמניות גבינה וזיתים שמטריפות ילדים ומבוגרים כאחד
רוצים עוד עוגות ומאפים?
המתכונים הכי טובים של קרין גורן מחכים לכם באתר לבשל כמו שף