250 גרם גבינת מוצרלה
2 עגבניות בשלות חתוכות או חופן עגבניות שרי חצויות לשתיים
1 חציל
1 קישוא
1 בטטה
300 גרם פלפלים צרובים
חצי כוס זיתי קלמטה ללא גלעין
1 כף שמן זית
3 כפות חומץ בן יין
רבע כוס עלי בזיליקום קצוצים
רבע כוס עלי פטרוזיליה קצוצים
שימו בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות את החציל, הקישוא והבטטה (ניתן לשים גם פלפלים טריים במקום חבילה קנויה של פלפלים צרובים). תבלו במלח, פלפל ושמן זית.
כעבור 30-40 דקות הוציאו את הירקות מהתנור והניחו בקערה עם הגבינה, הזיתים, העגבניות ועשבי התיבול.
תבלו בשמן זית ובחומץ.