60 מ"ל מיץ תפוזים (עדיף סחוט טרי, כמובן, אבל אפשר להתפשר על מיץ מוכן מאיכות טובה)
15 מ"ל טריפל סק – למשל קוואנטרו (לא חובה)
120 מ"ל קאווה או שמפניה יבשה
פלח תפוז לקישוט
עוד קוקטיילים קלילים ומענגים:
קוקטייל אפרול שפריץ קלאסי: המרענן הרשמי של הקיץ
קוקטייל מרטיני על בסיס וודקה או ג’ין
בלאדי מרי: קוקטייל מלכותי על בסיס וודקה ומיץ עגבניות
רוצים עוד?
המתכונים הכי טובים של השפים והמסעדות המובילים בישראל מחכים לכם באתר לבשל כמו שף