60 מ"ל אפרול (אפשר להחליף בקמפרי, רק קחו בחשבון שהוא יותר אלכוהולי)
90 מ"ל יין מבעבע – פרוסקו אם אתם רוצים להישאר באיטליה, או קאווה / שמפניה
30 מ"ל סודה
קרח בשפע
פרוסת תפוז לקישוט
עוד קוקטיילים קיציים:
קוקטייל מוחיטו מרענן וקליל שמכינים ברגע
קוקטייל מרגריטה קפואה – מתכון קלאסי בקלי קלות
קוקטייל פינה קולדה הכי מרענן וטעים שיש
רוצים עוד?
המתכונים הכי טובים של השפים והמסעדות המובילים בישראל מחכים לכם באתר לבשל כמו שף