5 כוסות מים
5-6 כפות סוכר
1 כוס פניני טפיוקה
1 קופסה (400 מ"ל) חלב קוקוס או קרם קוקוס
פירות העונה, קצוצים
עוד מתכונים כיפיים לארוחה בסגנון תאילנדי:
סלט אטריות סובה עם רצועות מלפפון וקישוא
אוהבים אוכל תאילנדי?
המתכונים הכי טובים של מסעדת בית תאילנדי מחכים לכם באתר לבשל כמו שף
כמה שיפצורים למנה המדהימה הזו:
אני מבשל את המעדן הזה עם חלב ולךא מים. תוכלו לבחור זה או זה או לשלב.
כדי להמנע מהדבקות הפנינים, אני קודם מרתיח את החלב , משרה את הפנינים במים ואז הם נכנסות לחלב הרותח מבלי להדבק. עוד פטנט למניעת הדבקות, מביא לרתיחה אחרי שהכנסתי את הטפיוקה, מכבה נותן לזה לעמוד כ5 דקות, שוב מרתיח ושוב נותן לעמוד כ5 דקות. הפנינים מתרככות ונעשות שקופות מבלי להדבק.
לכמות הזו צריך או 2 קופסאות חלב קוקוס או קופסא אחת ועוד שקית של אבקת חלב קוקוס.
הפירות הן תוספת ממש לא הכרחית.
נהדר!