

1 כוס אפונה קפואה, מופשרת
4 כפות טחינה גולמית
חופן עלי נענע
1 שן שום
כף שמן זית
מיץ מחצי לימון
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
עוד ממרחים קלילים:
גוואקמולי: ממרח אבוקדו מקסיקני כמו שצריך
ממרח זיתים שחורים (טפנד) קלאסי בקלי קלות
ממרח קישואים ובצל מטוגן שאי אפשר להפסיק לזלול
רוצים עוד?
המתכונים הטובים ביותר של השפים והמסעדות המובילים בישראל מחכים לכם באתר לבשל כמו שף
היי
יש לי שאלה בנוגע למתכון ממרח אפונה וטחינה
האם צריך לבשל את האפונה המופשרת או שלטחון אותה כמו שהיא?
תודה רבה
הילה
אין צורך לבשל. מפשירים במים רותחים דקה וזה פיקס.