מרכיבים
1/2 כוס קמח
2/3 כוס חלב
3 ביצים
1 כפית סוכר
קורט מלח
40 גרם חמאה, חתוכה קוביות
אפשרויות להגשה: פצפוצי שוקולד, בננות מקורמלות, מייפל, אבקת סוכר, פירות העונה
אופן ההכנה
- מחממים תנור ל-220 מעלות.
- בקערה גדולה טורפים היטב את הקמח, החלב, הביצים, הסוכר והמלח.
- מניחים את קוביות החמאה בתבנית עגולה וחסינת חום בקוטר 20 ס"מ, ומכניסים לתנור החם. כשהחמאה נמסה והתבנית רותחת, מוציאים אותה בזהירות מהתנור. יוצקים את הבלילה פנימה, ומחזירים לתנור. אופים 10-15 דקות, עד שהשוליים עולים ומזהיבים. מכבים את התנור וממתינים 5 דקות נוספות לפני שמוציאים את התבנית.
- מחלקים בין הסועדים, או שקורעים ככה בידיים מהתבנית (הכי כיף).
עוד מתכונים לבראנץ' מלכותי:
שקשוקה תרד ויוגורט חמצמצה ומשגעת
פנקייק עם רוטב שוקולד קטיפתי
ביצה עלומה מושלמת שתמיד מצליחה
רוצים עוד פנקייקים?
מלא מתכונים לפנקייק של השפים הכי טובים בישראל מחכים לכם באתר לבשל כמו שף
#תגיות