מרכיבים
250 גרם פילה טונה אדומה
100 גרם שומשום
מלח גס ופלפל שחור
4 כפות שמן קנולה + מעט שמן לטיגון
אופן ההכנה
- מערבבים את השמן עם המלח והפלפל, ומעסים היטב את נתח הטונה.
- בצלחת עמוקה שמים את השומשום, ומכסים את נתח הטונה מכל צדדיו בשומשום.
- מחממים מעט שמן במחבת על אש גבוהה. כשהוא חם צורבים את נתח הטונה מכל הצדדים, דקה-שתיים מכל צד (מקפידים לא לצלות יותר מדי – פנים הנתח צריך לשמור על צבע ורדרד).
- מסירים מהאש, מצננים מעט ופורסים למדליונים בעובי ס"מ. מגישים על מצע עלים ירוקים או אורז, עם קערה של רוטב סויה.
עוד מתכוני דגים קלילים וטעימים:
סלמון כבוש (גרבלקס) תוצרת בית
פילה סלמון בזיגוג של סוכר חום
פילה סלמון ברוטב שמנת וחרדל
סלמון צלוי ברוטב סויה, חמאה וגרידת לימון
רוצים ללמוד מהטובים ביותר?
המתכונים הטובים ביותר של השפים והמסעדות המובילים בישראל מחכים לכם באתר לבשל כמו שף
#תגיות