ארפה, פיתת תירס הורסת מוונצואלה (מתכון בסיסי)
25דק | מספר מנות: 4
פיתה קראנצ'ית מדרום אמריקה שאי אפשר לעמוד בפניה, וקל מאוד להכין אותה
מאת: אהרוני- צמחוני
פיתה קראנצ'ית מדרום אמריקה שאי אפשר לעמוד בפניה, וקל מאוד להכין אותה
מאת: אהרוני
מחממים תנור ל-250 מעלות.
מערבבים את כל המרכיבים בקערה עד שמתקבל בצק רך. מניחים בצד לכמה דקות עד שהקמח סופג את כל הנוזלים, ושותים קצת בירה. לשים את הבצק היטב, עד שהוא נוח לעבודה. מחלקים ל-4 כדורים ויוצרים מהם דיסקית שמנמנה.
מחממים מחבת עם מעט שמן קנולה על אש גבוהה. כשהמחבת לוהטת מניחים את הפיתות וצורבים אותן טוב טוב משני הצדדים, עד לקבלת מעטפת קראנצ'ית.
אופים בתנור הלוהט 10 דקות, עד שהבצק מתנפח.
ממלאים כיד הדמיון הטובה עליכם, העיקר שיהיה מרענן.
יצא לי דליל. ממש נוזלי