בטוסטר או בתנור מכינים מפרוסות הלחם טוסטים במידת העשייה המועדפת עליכם (רק שיהיה קריספי, אחרת מה עשינו?).
בקערה טורפים היטב את הביצים עם החלב ומעט מלח ופלפל. לא להתקמצן עם המטרפה – תכניסו הרבה אוויר לבלילה.
במחבת ממיסים כף חמאה על אש בינונית ויוצקים את התערובת. מערבבים בעדינות עם כף עץ, ומורידים מהאש כשהביצים עדיין לחות. הן ממשיכות להתבשל, ואנחנו לא רוצים שיתייבשו.
מגררים מעל הביצים את הפרמז'ן ומערבבים בעדינות כך שייבלע פנימה.
מורחים בנדיבות טחינה גולמית על כל טוסט, מניחים בעדינות את הביצים. מסיימים עם מלפפונים וכמה שפריצים דקים של טחינה. אוכלים מייד.