

2 כוסות קמח
1/2 כוס אבקת סוכר
1/2 כפית אבקת אפיה
קורט מלח
3/4 כוס טחינה גולמית
1/4 כוס שמן
1/4 כפית תמצית וניל
עוד עוגיות נפלאות בקלי קלות:
שומשומיות: עוגיות שומשום משגעות ומלאות בריאות שמכינים במהירות הבזק
עוגיות שוקולד צ’יפס ושיבולת שועל מושלמות וקלות
עוגיות חמאה קלאסיות ונימוחות כמו של קרין גורן
עוגיות קוואקר (שיבולת שועל) עם שוקולד ואגוזי מלך
רוצים עוד? המתכונים הטובים ביותר של השפים והמסעדות המובילים בישראל מחכים לכם באתר לבשל כמו שף
אפשרי להכין אותן עם קמח כוסמין?
לא ניסיתי, אבל זה יכול לעבוד. הייתי מתחילה עם חצי-חצי ובודקת איך זה יוצא. יהיה מגניב אם תספרי איך יצא 🙂
הכנתי עם קמח כוסמין ויצא מעולה. תודה 🙂
יאי, איזה כיף לשמוע 🙂
מאיה, הוספת לקמח הכוסמין אבקת אפיה (או שזה לא מתאים..) ?
עשיתי עם קמח כוסמין. הוספתי תמצית שקדים ויצא סוף הדרך. משוט מעדן נמס בפה
אם לא קריטי לי שיהיו טבעוניות, ויש לי חמאה בבית, עדיף להשתמש בחמאה או שמן?
אני פשוט בחיפושים אחרי המתכון האולטימטיבי לעוגיות טחינה ורוצה לנסות את זה בגלל השימוש באבקת סוכר ולא סוכר 🙂
לא ניסיתי אותן עם חמאה, אבל אני בטוחה שזה לא יזיק 🙂
נסי וספרי איך יצא!
העוגיות אמורות להיות בצורת כדורים (כפי שכתוב במתכון) או שטוחות??
היי שלומית, הן משטתחות בעצמן בזמן האפייה
יצא מעולה – תודה!
הוספתי קצת חלב סויה לבצק כדי שיהיה יותר לח ואחיד.
תודה אנדי. אעזר בעצתך.
כמה כדורים יוצאים בערך?
היי שלומית, כ-20
אם רוצים להכין 40 עוגיות פשוט להכפיל את כל הכמויות שבמתכון?
היי 🙂
משום מה הכדורים לא השתטחו לי, אבל עדיין טעים.
השתמשתי בתמצית שקדים במקום וניל והוספתי קצת גרידת תפוז. יצא ממש טעים ונימוח. תודה!
היי האם אפשר להחליף לסוכר רגיל?
בהחלט!
היי, האם ניתן להחליף את השמן בשמן קוקוס?
לא ניסיתי, אבל אני מאמינה שזה יכול לעבוד. ספרי איך יצא!
יצא מדהים תודה רבה 🙂
יצאו טעימות אבל הן לא השתטחו לי בכלל ,יצאו בצורת כדורים וקצת דחוסות ,מה יכולה להיות הסיבה ?
היי הבצק קצת מתפורר לי , מה אני יכולה להוסיף בכדי ליצור בצק אחיד ?