3 אבוקדו (הכי טעים מזן אס)
עגבניה, קצוצה דק
1/2 בצל, קצוץ לקוביות
צרור קטן של כוסברה (אפשר להמיר בפטרוזיליה אם לא אוהבים), קצוץ דק
מיץ מחצי לימון
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
עוד מתכונים מקסיקניים שווים:
צ’ילי קון קרנה מקסיקני הכי פשוט וטעים שיש
תירס בציפוי שמנת, מיונז ופרמזן – אוכל רחוב מקסיקני משגע
קסדייה – הטוסט גבינה צהובה של המקסיקנים
בשלים לעוד?
המתכונים הכי טובים של השפים והמסעדות המובילים בישראל מחכים לכם באתר לבשל כמו שף