תירס בציפוי שמנת, מיונז ופרמזן - אוכל רחוב מקסיקני משגע
10דק | מספר מנות: 5
המקסיקנים גאים מאוד בתירס שלהם, וזה אחד ממאכלי הרחוב הכי טעימים שיש להם להציע. התירס הצלוי נמשח ברוטב שכולו טעמים עשירים ועזים, כמו שרק המקסיקנים יודעים
המקסיקנים גאים מאוד בתירס שלהם, וזה אחד ממאכלי הרחוב הכי טעימים שיש להם להציע. התירס הצלוי נמשח ברוטב שכולו טעמים עשירים ועזים, כמו שרק המקסיקנים יודעים
5 קלחי תירס מתוקים, נקיים
1/3 כוס שמנת
1/3 כוס מיונז
צרור קטן פטרוזיליה או כוסברה קצוצה (אפשר לוותר עם הילדים לא אוהבים)
1/4 פלפל ירוק חריף, קצוץ דק (אפשר לוותר עם הילדים לא אוהבים חריף)
שן שום מגוררת
קליפה מגוררת מליים או לימון אחד
2 כפות מיץ ליים או לימון
מלח לפי הטעם
פרמזן מגורר
פפריקה (אם רוצים)
בא לכם על מתכונים של שפים ומסעדות מפורסמות?
לבשל כמו שף – מאגר המתכונים של השפים והמסעדות המובילים בישראל
עוד מתכונים ברוח מקסיקנית:
קסדייה – הטוסט גבינה צהובה של המקסיקנים
סלט מקסיקני של קינואה ותירס צלוי
צ׳יפס טורטייה (נאצ׳וס) תוצרת בית
הרשמו לניוזלטר של טעים בשבע ותוכלו להינות מטעמים ומתכונים חדשים בהתאמה אישית כל שבוע.
הרשמו עכשיו