

4 פרוסות סינטה או שייטל או ויסבראטן במשקל 200 גרם כל אחת
100 גרם קמח לבן
2 ביצים
כפית חרדל דיז'ון
שקית פירורי פנקו או פירורי לחם דקים
מלח ופלפל שחור
שמן לטיגון
עוד מעדנים שכיף לטגן:
לביבות תפוחי אדמה (לטקעס) כמו של סבתא נורית
קציצות בשר מטוגנות שילדים מתים עליהן
עוד מתכונים של שפים ומסעדות מחכים לכם באתר המתכונים לבשל כמו שף
שכחתם את אופן ההכנה.במה טובלים קודם?
הצדק, עמך – כבר מעדכנת! קודם קמח, אז ביצה ובסוף פירורים 🙂