2 כפות שמן זית
תפוח אדמה בינוני, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
שן שום קצוצה דק
2 עגבניות גדולות קצוצות דק
כפית רסק עגבניות
1/2 כפית פפריקה
מלח ופלפל שחור
1/4 כוס מים
2 ביצים
3 כפות טחינה
אוהבים מתכונים מעולים?
לבשל כמו שף – אוסף המתכונים של השפים והמסעדות המובילים בישראל
מתכונים לטבול בשקשוקה:
לחם בירה ודבש – המתכון הכי קל שיש
האם הכוונה לטחינה מוכנה (אחרי הכנה) או לטחינה גולמית?
אני מכינה עם גולמית, אבל אפשר כמובן גם להכין טחינה כמו שאוהבים לפני זה 🙂