אם לא משתמשים בפופקורן למיקרו, מחממים שמן בסיר עמוק על אש גדולה, עד שהוא מעלה עשן. מוסיפים את גרעיני הפופקורן ומערבבים. סוגרים את המכסה ומקשיבים לפופקורן מתפצח בסיר. כשתדירות הפצפוצים שוככת, מכבים את האש.
בינתיים מבשלים בסיר קטן דבש וסוכר על אש בינונית תוך כדי ערבוב, עד שהסוכר נמס לתוך הדבש. מוסיפים את חמאת הבוטנים והמלח, וממשיכים לערבב עד שמגיעים למרקם אחיד ומפתה.
בקערה גדולה שופכים את הרוטב על הפופקורן. מערבבים ומעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה, עד שהציפוי המתוק והזהוב מתקשה.