מחפשים איך להקפיץ את ערב הקולנוע הביתי שלכם לרמה הבאה? פופקורן מושחת ביותר, עם חמאה חומה שמתבשלת לאיטה וגרידת לימון הוא הפיתרון המושלם עבורכם
מרכיבים
כוס גרעיני תירס לפופקורן
3 כפות שמן קנולה
50 גרם חמאה
גרידה מקליפת לימון אחד
מלח
אופן ההכנה
בסיר עמוק מלהיטים שמן על אש גדולה עם מכסה, עד שעולה עשן. מוסיפים את גרעיני התירס ומשקשקים. סוגרים את המכסה ונותנים לפופקורן להתפצפץ במשך כמה דקות. כשהתדירות הפצפוצים יורדת, מכבים את האש.
בינתיים מחממים במחבת את החמאה על אש קטנה, ומוסיפים את החמאה. מבשלים אותה בסבלנות במשך 6-8 דקות, עד היא הופכת שחומה. נזהרים שלא תישרף. כשהיא מקבלת צבע חום, מורידים מהאש, ומערבבים פנימה את גרידת הלימון.
מפזרים מעל הפופקורן המוכן, מוסיפים מלח ביד נדיבה ומערבבים היטב. שמים סרט או סדרה טובה, ואוכלים בכיף. ממחר דיאטה!