כולם אוהבים תירס חם ישר מהסיר, אבל כל מה שצריך כדי להעלות אותו מדרגה זה עוד 5 דקות בתנור, עם שמן זית, מלח גס וקצת נענע או פטרוזיליה קצוצה לקישוט. מעדן
מרכיבים
4 קלחי תירס (הכי טעים מזן גילי)
שמן זית
מלח גס
כף נענע או פטרוזיליה, קצוצה דק
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-250 מעלות.
מבשלים את קלחי התירס במים מומלחים קלות, כ-20 דקות.
בתבנית פיירקס או תבנית מרופדת בנייר אפייה מניחים את הקלחים המבושלים, יוצקים שמן זית ומלח גס, כך שכל התירסים מכוסים היטב. אופים 5-10 דקות, רק עד שהתירס מקבל צבע וניחוח צרוב.
מקשטים במעט נענע או פטרוזיליה לפני שמגישים לשולחן.