זה בלי ספק אחד הממתקים האהובים עלינו בבית, והוא כל כך פשוט להכנה שזה פשוט לא נעים. הפריכות שהקורנפלקס מוסיף לשוקולד הופכת את הכדורים האלה להתמכרות מסוכנת
מרכיבים
200 גרם שוקולד מריר
50 גרם חמאה
3 כוסות קורנפלקס
אופן ההכנה
במיקרוגל או בקערת בן-מארי ממיסים את השוקולד והחמאה. מעבירים לקערה גדולה ומניחים לו להתקרר כמה דקות.
מוסיפים את הקורנפלקס ומערבבים היטב, עד ששבבי הקורנפלקס סופגים במלואם את השוקולד. לא נורא אם חלק מהקורנפלקס נשבר תוך כדי הערבוב, זה רק יותר טעים.
בעזרת כף או כפפת ניילון יוצרים כדורים ומעבירים למנג'טים או תבנית מרופדת בנייר אפייה.
מעבירים למקרר להתקשות למשך שעה, ומשם לקופסה אטומה ששומרים במקרר 3-4 ימים (למרות שבדך כלל הם נגמרים תוך יומיים).
יכול לעבוד עם שוקולד חלב או שוקולד מריר 70 אחוז(או שזה מריר מדי)?
תודה!
זה תלוי בצרכנים כמובן 🙂 אצלנו מכינים את זה רק עם שוקולד מריר 70% והילדים מטורפים על זה
אני ממליצה לעשות גם עם שוקולד לבן ושוקולד חלב . לפני מקרר לקשת עם סוכריות צבעוניות ולהגיש