אין קוקטייל קיצי ומרענן יותר ממרגריטה קפואה. המתכון פשוט מאוד. כל מה שצריך זה להקפיד על טקילה טובה ומינון נכון של קרח, ויש לכם מנה מרוכזת של קיץ בתוך כוס
מרכיבים
120 מ"ל טקילה מאיכות טובה
80 מ"ל טריפל סק או קוואנטרו (ליקר תפוזים)
מיץ מליים אחד
כוס קוביות קרח
אופן ההכנה
מכניסים את כל המרכיבים לבלנדר וטוחנים למרקם של ברד. אם צריך מוסיפים עוד קרח.
מוזגים לכוס גבוהה (או כוס מרגריטה אם יש), מקשטים בפלח לימון וממריאים.