נקניקיות ותפוחי אדמה - קלאסיקה לילדים משני מרכיבים
נקניקיות ותפוחי אדמה - קלאסיקה לילדים משני מרכיבים
20דק | מספר מנות: 6
לפעמים לא צריך יותר משני מרכיבים בשביל להפוך ילדים ומבוגרים כאחד למאושרים. מתכון הכי פשוט שיש לאחד מהמאכלים המנחמים ביותר: נקניקיות ותפוחי אדמה. אם רוצים לעשות אותו "מבוגר" יותר, פשוט קונים נקניקיות איכותיות יותר
מרכיבים
חבילת נקניקיות שהילדים שלכם אוהבים
4 תפוחי אדמה, לא מקולפים
3 כפות שמן זית
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה
על מחבת פסים צורבים את הנקניקיות מכל הצדדים, כדי שיקבלו סימני חריכה יפים. מעבירים לקרש חיתוך וחותכים לקוביות.
מניחים בסיר את תפוחי האדמה ומכסים במים. מביאים לרתיחה, ומבשלים מכוסה כ-25 דקות עד שתפוחי האדמה רכים, אבל לא לגמרי. מסננים וחותכים לקוביות בגודל של הנקניקיות.
במחבת גדולה מחממים שמן זית, ומקפיצים את הנקניקיות ותפוחי האדמה כ-5 דקות. מתבלים במלח ופלפל שחור ומגישים עם קטשופ או חרדל למבוגרים.