מדהים כמה קל להכין את המתכון הזה, שמבוסס על חמאת בוטנים ושוקולד לבן, ואם רוצים אז גם קצת אגוזי פקאן. פחות מעשר דקות עבודה, ויש לכם פאדג׳ מנצח במקרר
מרכיבים
450 גרם שוקולד לבן
500 גרם חמאת בוטנים
חופן אגוזי פקאן (לא חובה)
אופן ההכנה
מרפדים תבנית רחבה ביריעת פלסטיק נצמד כך שתכסה גם את הדפנות וקצת מעבר להן.
במיקרוגל או בקערת בן-מארי ממסים את השוקולד הלבן. מצננים מעט ומוסיפים את חמאת הבוטנים. מערבבים היטב לתערובת אחידה, ויוצקים לתבנית המרופדת. אם משתמשים באגוזי הפקאן, שותלים אותם במרווחים אחידים על הפאדג׳.
מעבירים את הפאדג׳ להתייצבות במקרר, לפחות שעתיים. מוציאים אותו מהתבנית באמצעות משיכת הפלסטיק הנצמד, וחותכים לקוביות. מאחסנים בכלי אטום במקרר.