מרכיבים
2 נתחי חזה עוף (כלומר 2 פרפרים)
חצי כוס רוטב הויסין (יש בכל סופר, אבל אם לא מוצאים אפשר להמיר ברוטב סויה)
1/4 כוס דבש
מעט שמן לטיגון
אופן ההכנה
- חוצים כל נתח חזה לשניים לאורכו, כך שיש לכם עכשיו 4 נתחים יפים.
- מערבבים בקערה גדולה את הרוטב והדבש. משרים ברוטב המאוחד את רצועות החזה למשך חצי שעה לפחות. כמה שיותר, יותר טעים ועסיסי.
- מלהיטים מחבת פסים ומשמנים אותה במעט שמן, או תרסיס שמן. צולים את העוף 3-4 דקות מכל צד, עד שהוא מקבל פסים יפים.
- מגישים מייד, ליד אורז, פתיתים או כל תוספת אחרת שאוהבים.
עוד מתכוני עוף משגעים:
מתכון הכי פשוט והכי טעים לעוף ברוטב קולה וסויה
שניצלונים היסטריים מצופים בשבבי בייגלה מלוח
שוקי עוף (פולקעס) מתקתקים עם תפוחי אדמה בתנור
אם כל פרפר חוצים ל 2 , איך מתקבלים 8 נתחים ? אשמח להסבר .
צודקת, טעות שתוקנה. תודה 🙂