הרעיון להכין פנקייק מיוגורט הגיע לי בכרתים, כשלא היה לי חלב, אבל מה שכן היה לי בשפע זה יוגורט יווני חמצמץ ונהדר. אני מניחה שאני לא הראשונה שחשבה על זה, אבל שמחה לשתף ולגוון לכם את שגרת הבראנץ' של יום שבת עם משהו קצת אחר.
200 גרם יוגורט שאתם אוהבים (אני הכי אוהבת כבשים, כי הוא מוסיף חמצמצות ייחודית)
ביצה גדולה
1/2 כוס קמח לבן
כפית אבקת אפייה
כף שמן קנולה
חמאה לטיגון
עוד מתכונים באווירה יוונית:
דאקוס כמו בכרתים – הברוסקטות של היוונים
עוד פנקייקים:
פנקייק בננה בריא משני מרכיבים בלבד
הפנקייק הכי אווריריים שאי פעם אכלתם
קינוח בקלי קלות: בננות מקורמלות