אין צורך בטוסטר לחיצה בשביל להכין את הטוסטים המושלמים האלה. הסוד במתכון הזה הוא פשוט לא לחסוך בחמאה. זה מה שנותן לצד החיצוני של הטוסט את הצבע, המרקם והטעם המושלם, שאי אפשר לעמוד בפניו – ילדים ומבוגרים כאחד
מרכיבים
8 פרוסות לחם לבן
8 פרוסות גבינה צהובה (אל תתקצמנו. אני משתמשת ב-2 פרוסות לכל טוסט)
חמאה
אופן ההכנה
מתחילים בהכנת הטוסטים: מורחים 2 פרוסות לחם בכמות יפה של חמאה, מניחים את פרוסות הגבינה וסוגרים. מכינים כך את כל הפרוסות.
מחממים מחבת על אש בינונית, וזורקים פנימה חתיכה מכובדת של חמאה. אני מזכירה לא לחסוך בסעיף הזה.
בשניה שהחמאה נמסה, מניחים כריך אחד על המחבת, ומשפשפים איתו את כל שטח המחבת, כך שנוזלי החמאה ייספגו בלחם. זה החלק הכי מאתגר וכיפי במתכון הפשוט הזה.
מטגנים את הטוסט 2-3 דקות עד שמציצים ורואים שצידו התחתון זהוב ויפה. מוציאים לצלחת או מחזיקים שניה על גבי תרבד שטוח, בזמן שזורקים למחבת גוש חמאה נוסף. כשהיא נמסה מחזירים את הטוסט למחבת על גבי הצד השני, שטרם הוזהב. מספיגים גם בו היטב את החמאה, ומזהיבים 2-3 דקות נוספות.
חוזרים על הפעולה עם שאר הטוסטים. עורמים אותם על קרש חיתוך וחותכים למשולשים.