מתכון קסם משני מרכיבים בלבד, שאני מכינה כשאין לי כוח להשקיע, אבל זה לא מפריע לעוגת הנוטלה הזאת להתחסל במהירות שיא. אין מי שלא ייקח מכם את המתכון בסוף הארוחה
מרכיבים
4 ביצים גדולות
250 גרם ממרח שוקולד נוטלה
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-180 מעלות.
משמנים תבנית עגולה בקוטר 20 או 22 ס״מ, ומרפדים את הבסיס והדפנות בנייר אפייה.
מקציפים את הביצים במיקסר במשך 5-6 דקות. אל תתעצלו לי פה, הקצף צריך להיות מאוד יציב.
מניחים את הנוטלה בקערה ומחממים כחצי דקה במיקרו, כדי שיהיה קל ונוח לעבוד עם הממרח.
מקפלים בעדינות את קצף הביצים לתוך הנוטלה בעזרת לקקן, ב-3 מחזורים, כל פעם 1/3 מהקצף. אנחנו רוצם לשמור על אווריריות.
מעבירים את התערובת המאוחדת לתבנית, ואופים 20-25 דקות, עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.